Usein kysytyt kysymykset

PikaWP Simppeli -palvelupaketti soveltuu sinulle, kun:

 • tarvitset helpon ja nopean tavan saada yrityksesi näkyville
 • tarvitset aikasi tärkeimpään, oman yrityksesi pyörittämiseen ja haluat että ammattilaiset hoitavat kotisivuasiasi
 • et halua ostaa sikaa säkissä, vaan haluat tietää täsmälleen, mitä saat ja mitä se maksaa
 • tarvitset olennaiset asiat, jotka oikeasti merkitsevät, etkä kuluta resurssejasi myyntimiehen lupauksiin asioista, joita et ymmärrä
 • haluat ammattimaista palvelua alan huipputekijöiltä, ystävällisellä asiakaspalvelulla höystettynä
 • tarvitset kotisivut, joiden sisältöä voit hallita itsekin helposti
 • tarvitset kotisivut, joita voi helposti kehittää eteenpäin, kun liiketoimintasi niin vaatii.

PikaWP Perus -palvelupaketti soveltuu sinulle, kun

 • haluat kertoa tuotteistasi tai palveluistasi hieman laajemmin. Jos palvelutarjonnassasi on esimerkiksi useita erilaisia vaihtoehtoja, on todennäköisesti selkeämpää eritellä niitä omiksi sivuikseen
 • tarvitset yrityksesi, palveluidesi ja tuotteidesi esittelyn lisäksi myös blogin tai uutisosion
 • yrityksesi on laajenemassa ja tarvitset helpon tavan kertoa uusista palveluistasi tai tuotteistasi
 • tarvitset vakuuttavan verkkopresenssin, tavan kertoa maailmalle olemassaolostasi ammattimaisesti ja tyylikkäästi
 • tarvitset kotisivualustan, jota voi kehittää myöhemmin esimerkiksi verkkokaupaksi.

Kun yrityksesi on jo ehkä ollut olemassa jonkin aikaa ja haluat myydä palveluita tai tuotteita verkossa, PikaWP Shop on ratkaisu, joka soveltuu sinulle mainiosti. Kun kotisivut tehdään Wordpress-julkaisujärjestelmällä, siihen voidaan kytkeä Woocommerce-verkkokauppaominaisuudet. Tämä mahdollistaa myynnin 24/7. Woocommerce on erittäin joustava ja maailman käytetyin verkkokauppa-alusta. PikaWP Shop -asiakkaanamme saat käyttöösi kaikki sen ominaisuudet.

37 % kaikista maailman verkkosivustoista pyörii WordPressin avulla (vuonna 2022). Se on siis ylivoimaisesti suosituin julkaisujärjestelmä, jonka vahvuutena on sen räätälöitävyys miltei mihin tahansa haluttuun asiaan. Wordpress-sivut ovat omistajalleen helppokäyttöiset ja meiltä saat selkeät ohjeistukset omien kotisivujesi käyttöön.

Räätälöidyllä ulkoasulla tarkoitamme sitä, että emme käytä ns. valmispohjia kotisivujesi kehittämiseen. Wordpress-sivujen tärkeänä työkaluna ovat teemat. Teemat ovat eräänlaisia työkalupakkeja, joiden avulla sivuille voidaan lisätä hallitummin sisältöjä ja toimintoja. Jotkin teemat sisältävät valmispohjia, joita jotkut toimijat käyttävät sivujen teossa. Tällöin mennään kuitenkin väärässä järjestyksessä: ulkoasu ohjaa sisältöä.

Kotisivujen laatimisessa kultainen sääntö on: design follows content. Tällä tarkoitetaan, että ulkoasun tulisi aina palvella sisältöä, eikä toisin päin. Kotisivujesi viesti - sen mitä haluat kommunikoida - tulisi olla pääroolissa. Ulkoasun tulee tukea tätä ajatusta.

Domain tarkoittaa verkkotunnusta. Verkkotunnus voi olla esimerkiksi .fi- tai .com- päätteinen. PikaWP-tilauksesi sisältää haluamasi verkkotunnuksen, joka voi sisältää esimerkiksi yrityksesi tai palvelusi nimen (esimerkiksi puuhöyläämö.fi).

Verkkotunnuksen alussa oleva https-merkkijono tarkoittaa sitä, että verkkosivuilla tapahtuva liikenne on suojattu (ei suojattu on http). Selaimet useasti varoittavat verkkosivuilla vierailijaa, mikäli suojattu yhteys puuttuu. Ilman suojattua yhteyttä, esim. verkkokaupoissa tapahtuva liikenne voi olla riskialtista. PikaWP-tilauksesi sisältää SSL-sertifikaatin.

Kun olet tilannut palvelumme, saat heti aluksi selkeät toimintaohjeet. Asiakaspalvelumme opastaa sinua myös tarvittaessa prosessin jokaisessa vaiheessa.

PikaWP-palvelun verkkosivujen suunnittelijat ovat tehneet kotisivuja yrityksille, yhteisöille ja muille tahoille tuhansien projektien verran. Me tiedämme, mitkä asiat ovat kotisivutuotannossa olennaisia ja mitkä eivät. Meillä on myös kymmenien vuosien kokemusta projektinhallinnasta. Nämä asiat mahdollistavat sen, että pystymme tekemään ammattimaista jälkeä huomattavasti nopeammin kuin sellaiset toimijat, jotka ovat olleet alalla vasta muutamia vuosia.

Meillä ei ole myöskään suuria kiinteitä kuluja, sillä tekijämme ovat yksittäisiä kehittäjiä ja suunnittelijoita, jotka työskentelevät itsenäisesti. Kun tilaat työn isommalta toimistolta, maksat aina myös toimiston vuokrasta, hallintokuluista, projektipäällikön, suunnittelijan ja kehittäjän palkoista ja muista juoksevista kuluista.

Sinulle asiakkaanamme nämä asiat tarkoittavat yksinkertaisuutta, selkeyttä ja nopeutta. Saat sen mitä tarvitset; nopeasti, hallitusti ja kustannustehokkaasti. Tiedät täsmälleen, mistä maksat ja milloin saat sen, mitä olet tilannut.

Kyllä. PikaWP-kotisivut tehdään ns. Wordpress.org -asennuksena, joka eroaa monista muista tarjolla olevista palveluista siten, että omistat sisältösi täysin. Esimerkiksi Wix, Squarespace ja Wordpress.com ovat vuokra-alustoja, jolloin käytännössä vuokraat kotisivusi ja niiden sisällön. PikaWP tarjoaa sinulle täyden omistuksen kotisivuihisi ja niiden sisältöön. Ja koska kysymyksessä on maailman johtava kotisivualusta Wordpress, kotisivujasi voidaan kehittää jatkossa niin halutessasi mihin tahansa suuntaan. Wordpress.org-alustaan on luotu kymmeniä tuhansia lisäosia, jotka mahdollistavat miljoonia erilaisia toimintoja, jotka voidaan kytkeä kotisivuihisi tarpeesi mukaan.

Wordpress-kotisivusi sijaitsevat palvelimella, josta se on saavutettavissa ihmisten käyttämillä selaimilla. Tätä palvelintilaa kutsutaan myös webhotelliksi. Suomessa on monia webhotelli-palveluntarjoajia, joissa on oman kokemuksemme mukaan isojakin hinta- ja laatueroja. Me olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme sellaisen tahon, jonka tiedämme olevan hinta-laatusuhteeltaan alan paras Suomessa. Tämä webhotellipalvelu on integroitu saumattomasti PikaWP- palveluun, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia erikseen webhotellin hankkimisesta.

Tarjoamme myös tekstintuotantopalveluja, mikäli koet että tekstintuotanto ei ole vahvuutesi. Tarjoamme sekä oikolukupalvelua, että tekstien tuotantoa alusta asti.

Katso lisätiedot täältä >>

Laskutuksemme tapahtuu kahdessa erässä: 50% laskusta työn aloituksessa ja 50% kun kotisivusi on julkaistu. Eräpäivä on 14 päivää ja alv prosentti on 24.

Laskun saat sähköpostilla.

Laskuttaja on 10DA Oy.

PikaWP-palvelun vakiosisällöt

PikaWP-palvelu sisältää aina vakiomuotoisesti ulkoasun suunnittelun, teknisen kehityksen, domainin (ensimmäinen vuosi), SSL-sertifikaatin, webhotellin, sähköpostiosoitteen (PikaWP Shop-tilauksessa 3 sähköpostiosoitetta), testauksen ja julkaisun, sekä kuvalliset ohjeet kotisivujesi ylläpitoon.

Pika WP palvelupaketit

PikaWP Simppelin hinta on aina 800 € + alv

PikaWP Perus-paketin hinta muodostuu kotisivuillesi tulevien sivujen määrästä. Lisäsivuja voi etusivun lisäksi olla peruspaketissa 1-4 + blogiosio. Yhden lisäsivun hinta on 200 € + alv. Tällöin, mikäli tilauksesi sisältää etusivun lisäksi yhden lisäsivun, esimerkiksi yrityksen esittelysivun, paketin hinta on 1000 € + alv. Mikäli tähän etusivu + yksi lisäsivu -tilaukseen lisättäisiin blogiosio, hinta olisi 1200 € + alv.

Kysy halutessasi lisää >>

Saat. Hinnoittelumme on selkeä. Yhden lisäsivun kustannus on 200 € + alv. Saatavillasi on myös tekstintuotanto- ja oikolukupalvelut. Aivan kuten palvelupaketeissakin.

Monet erilaisia toimintoja mahdollistavat WordPress-lisäosat ovat ilmaisia. Esimerkiksi lomakkeet, hakukoneoptimointi-työkalut, uudelleenohjaus-lisäosat etc. saadaan kytkettyä WordPressiin maksuttomasti. Nämä me myös asennamme sivuillesi pakettiin kuuluvana.

Jotkut lisäosat ovat kuitenkin maksullisia. Esimerkiksi, mikäli haluaisit kotisivuillesi tyylikkään Instagram-feedin, tällöin paras tapa toteuttaa se, olisi esimerkiksi tämä: https://smashballoon.com/

Tämä lisäosa maksaa 49 $.

Maksulliset lisäosat eivät kuulu PikaWP-paketteihin. Me voimme kuitenkin hankkia ja asentaa ne puolestasi ja sisällyttää ne tilauksesi laskuun.

Mikäli haluaisit tietää, voiko haluamasi lisätoiminnon liittää PikaWP-tilaukseesi maksutta, voit kysyä meiltä lisätietoja >>

Kysymme sinulta tärkeimmät kysymykset jo ennenkuin suunnittelu alkaa. Kuuntelemme sinua herkällä korvalla. Kun ensimmäinen versio kotisivuistasi on valmis, saat sen katsottavaksesi. Tässä vaiheessa voit pyytää muutoksia kotisivuihisi, jotka toteutamme ennen julkaisua.

Automaattinen päivitys

Palvelimemme ominaisuutena on lisäosien ja WordPressin automaattinen päivitys uusimpaan versioon. Kotisivujasi ei tarvitse päivittää erikseen teknisesti.

Turvaratkaisu

Turvallisuuden varmistamiseksi, asennamme  sivuillesi lisäosan, jolla voit ottaa kotisivuistasi varmuuskopioita halutessasi. Saat meiltä ohjeet varmuuskopioiden ottamiseen. Varmuuskopiot voidaan tarvittaessa palauttaa palvelimelle koska tahansa.

Löysitkö vastauksen kysymykseesi? Mikäli et, ota meihin yhteyttä. Me autamme sinua mielellämme!