PikaWP- palvelut ja lisätiedot niiden sisällöistä

PikaWP- palvelusisällöt

 

Räätälöity ulkoasu

Räätälöidyllä ulkoasulla tarkoitetaan suunnittelutyötä, jossa verkkosivustojen sisältölle haetaan paras mahdollinen visuaalinen esitystapa.

Ulkoasu toteutetaan WordPress-sisällönhallintajärjestelmään luodulla visuaalisella editorilla. Käyttämiämme työkaluja ovat mm. Kadence-teema ja siihen tarkoitetut lisäosat.

 

Tekninen kehitys

Teknisellä kehityksellä tarkoitetaan kaikkia niitä ominaisuuksia, jotka tekevät sivustosta käyttäjän selaimelle luettavaa. Ts. mm. HTML, CSS, PHP ja Javascript- sisältöjä.Tekninen kehitys tehdään synkronissa ulkoasun kehittämisen kanssa.

 

Domain, eli kotisivujen osoite

Domain, eli verkkosivujen osoite – joka on useimmiten .fi tai .com – päätteinen varataan kolmannelta ISP-osapuolelta. Nimipalvelimien hallinta on niinikään samalla kotimaisella luotettavalla palveluntarjoajalla.

PikaWP- palvelupaketin hintaan kuuluu domain 12 ensimmäisen kuukauden ajaksi. Seuraavalta vuodelta veloitamme 2 € + alv / kk. Laskutus on vuoden välein.

 

SSL-sertifikaatti eli https-alkuinen osoite   

Käytämme domainin SSL-suojaukseen Let’s Encrypt palvelua. Lisätietoja: https://letsencrypt.org/fi/

 

Webhotelli

Webhotellilla tarkoitetaan palvelimia joilla PikaWP- palvelussa luotujen verkkosivujen sisältö fyysisesti sijaitsee. Palvelimemme ovat Suomessa ja ne ovat kolmannen osapuolen omistuksessa.

PikaWP- palvelupaketin hintaan kuuluu webhotelli 12 ensimmäisen kuukauden ajaksi. Seuraavalta vuodelta veloitamme 3,90 € + alv / kk. Laskutus on vuoden välein.

 

Sähköposti

PikaWP Simppeli sekä Perus- tilauksiin kuuluu 1 sähköpostiosoite. PikaWP Shop tilaukseen kuuluu 3 sähköpostiosoitetta. Lisäsähköposti-laatikot on tilattavissa hintaan 1 € + alv / kk.

 

Palvelintila

PikaWP webhotelli, sekä sähköpostit käyttävät samaa palvelinresurssia. Palvelintilaa on seuraavasti:

PikaWP Simppeli, sekä PikaWP Perus- tilaukset 1GB

PikaWP Shop 2 GB

 

Testaus ja julkaisu

Testaamme PikaWP- kotisivut kolmella selaimella (Chrome, Edge, Firefox), sekä yleisimmillä selainkoolla varustetuilla laitteilla (pöytäkone, laptop, tabletti, älypuhelin)

Julkaisulla tarkoitetaan sivustojen avaamista selainten löydettäviksi, ilman salasanavarmennuksia. Myös hakukoneille myönnetään pääsy indeksoimaan sivujen sisältöä.

 

Kuvalliset ohjeet kotisivujesi ylläpitoon

Kun PikaWP- palvelussa luodut kotisivut on julkaistu, saat meiltä kuvalliset ohjeet seuraavien toimintojen avuksi:

  • kotisivujen navigaation muokkaus
  • kotisivujen tekstisisältöjen muokkaus / lisäys / poisto
  • kotisivujen kuvasisältöjen muokkaus / lisäys / poisto
  • kotisivujen sisältöjen taustojen (värit, tekstuurit, kuvat) muokkaus
  • kotisivujen footerin (alatunnisteen) muokkaus
  • kotisivujen lisäosien päivitys
  • WordPress-ytimen päivitys (mikäli automaattisia päivityksiä ei oteta käyttöön)
  • varmuuskopioiden ottaminen

Päivitykset

Palvelimemme ominaisuutena on lisäosien ja WordPressin automaattinen päivitys uusimpaan versioon. Kotisivujasi ei tarvitse päivittää erikseen teknisesti.

 

Tekstintuotanto

Tarjoamme palveluna myös tekstintuotantoa. Katso lisätiedot täältä >>

 

Laskutus

Laskutuksemme tapahtuu kahdessa erässä: 50% laskusta työn aloituksessa ja 50% kun kotisivusi ovat julkaistu. Eräpäivä on 14 päivää ja alv prosentti on 24.

Laskun saat sähköpostilla.

Laskuttaja on 10DA Oy.

 

Lisäpalvelut

Tarjoamme myös lisäpalveluita kotisivujesi kehittämiseen.

  • Jos haluat asiakkaanamme tilata lisäsivuja, niitä voidaan toteuttaa pyynnöstäsi hintaan 200 € + alv / sivu. Saat meiltä halutessasi myös tekstintuotantoa tai oikolukupalvelua näihin lisäsivuihin
  • Jos tarvitset graafista suunnittelua, hakukoneoptimointia, valokuvaus- tai videotuotantopalveluita, nekin onnistuvat kauttamme. Nämä hinnoitellaan erikseen, palveluntuottajan tarjouksen mukaisesti.